Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Ontwijnen 

Een tijdelijk of langer alcoholvrij leven start vaak met een alcoholvrije periode, bijvoorbeeld een maand.  Doe je ook mee? Of denk je, ik heb geen idee hoe ik een leuk, gezellig en fijn (sociaal) leven moet hebben zonder alcohol. Mijn wijntje pakken ze niet af! We vinden het een enorme uitdaging en daarom nodig ik je graag uit voor mijn Ontwijnen webinar.

Er zijn enorme voordelen aan een alcoholvrij leven waar ik je heel graag over vertel. Het is een upgrade in je leven, echt. Maar ik kan mij goed voorstellen dat dit vreemd in je oren klinkt.

Ik snap als geen ander dat je dol bent op een glaasje, maar dat je ook wel eens (stiekem?) denkt; misschien zou even wat minder ook goed zijn. Maar hoe dan? En is dat niet saai en vreselijk?

Ook vertel ik je waarom mijn alcoholvrije periode nu al ruim 3,5 jaar duurt zonder dat ik er een einde aan zie komen. En ben ik  nu echt blijer en gelukkiger dan toen?

Tijdens het webinar vertel ik mijn eigen verhaal maar nog veel meer!
  • waarom ik als blije borrelaar abrupt besloot te stoppen in de zomer van 2016
  • hoe ik de eerste tijd alcoholvrij ervaarde, is alles dan nog leuk?
  • veel tips, herkenning en inspiratie over een alcoholvrij leven
  • waarom ik niet meer begonnen ben en;
  • wat de redenen en de geweldige voordelen zijn

Ben je erbij? Meedoen kan overal vandaan en don’t worry; je bent niet zichtbaar, alleen ik.


Presentatie Jacqueline van Lieshout

Na afloop ontvang je via mail een link naar de opname van de uitzending.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon, op een groter scherm is veel handiger vanwege het bekijken van sheets.

Deelname is anoniem. Indien het webinar live is en je een vraagt stelt ben je zichtbaar met de naam die je bij registratie hebt ingevuld. Het webinar duurt ongeveer een uur

In het webinar vertel ik mijn eigen verhaal, van de beslissing om te stoppen, alles wat ik meemaakte in de eerste maanden en het pittige eerste jaar. Natuurlijk ook over de voordelen van een alcoholvrij leven en hoe het zo is gekomen dat ik nu al 3,5 jaar alcoholvrij ben.