Webinar 'Tijd voor Ontwijnen'

Meld je aan zodat je er live bij kunt zijn! Wanneer je hem mist kun je hem terugkijken.


Datum en tijd

AANMELDING BEVESTIGEN

Ontwijnen live masterclass

Op verschillende data geef ik live webinars over Ontwijnen, een tijdelijk of langer alcoholvrij leven, hoe ik hier zelf toe kwam en wat dit voor mij betekend heeft. Ook geef ik veel tips voor een alcoholvrije periode in je leven.

​Het is een bijzondere presentatie over Ontwijnen, de uitdaging die sterk minderen of stoppen met alcohol geeft, wat nu eigenlijk het probleem is van ons ‘gezellige geborrel’ en alle fantastische voordelen van een (tijdelijk of langer) alcoholvrij leven.


Nogmaals: het webinar is GRATIS om je verder te helpen bij het ontdekken van de joy van een (tijdelijk of langer) alcoholvrij leven!
Het Ontwijnen webinar wordt gepresenteerd door Jacqueline van Lieshout.

Bestseller auteur Jacqueline van Lieshout (1974) staat bekend als dé detox coach van Nederland en was toch regelmatig veel bezig met het genieten van wijn. Ondertussen schreef ze boeken over detox en gezondheid (waaronder de bestseller ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’ en ‘het Relax Dieet’) en hielp haar lezers bij een bewuster, blijer en sterker voedingspatroon. Ook benadrukte zij de relatie tussen stress en gewicht en gezondheid.

Na een dramatische persoonlijke gebeurtenis in 2016 besloot zij helemaal te stoppen met alcohol. Dit ging echter niet helemaal zonder slag of stoot en daarom besloot ze een persoonlijk, sterk en soms rauw boek te schrijven om haar lezers te helpen bij de keuze voor een (tijdelijk of langer) alcoholvrij leven. Hierbij ontwikkelde zij een online programma van 90 dagen.
Powered by WebinarGeek